Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını sağlamlar.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın kapıları gibi bina eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Ederı etkileyen gerçek etken bapnın tehlikee peklik seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapısında kilit ve kısım mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle Yangın Merdiveni Kapısı kullanılacak düzlük belirlenmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder artışını getirmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page